GRUPO PLAZA

el divendres a les 20 hores

Sagunt a Escena arriba al Port de Sagunt amb ‘Sin Ojana’

Aquest espectacle és gratuït i fusiona circ, flamenc i teatre

19/08/2021 - 

VALÈNCIA (EP). La programació de Sagunt a Escena arriba al Port de Sagunt de la mà del circ flamenc de Sin Ojana, de la companyia Chicharrón Circo Flamenco, que actuarà el divendres 20 a les 20 hores al Centre Cívic del Port de Sagunt.

Aquest espectacle és gratuït i forma part de la programació de l’Off Romà de Sagunt a Escena. Sin Ojana és un espectacle unipersonal que fusiona circ, flamenc i teatre interpretat per Germán J. López Galván.

Aquest projecte "naix d’un profund respecte i amor cap al flamenc i del desig de mostrar i transmetre els seus valors, així com d’homenatjar-lo i donar-li la importància que mereix", destaca un comunicat. Fusionat amb el circ i a través de l’humor i la sàtira, en aquest espectacle es pretén compartir una concepció de l’essència del flamenc.

Sin Ojana conta la història de Chicharrón, últim esclavó d’una dinastia flamenca, que porta el carro en què guarda la penya flamenca familiar, què fusionarà els ritmes i compassos del flamenc amb els malabars.

El seu títol, Sin Ojana, significa 'sense mentides'. En la seua itinerància, Chicharrón porta amb si un cant a la llibertat, un homenatge al flamenc, a la dona i a l’esdevindre vital.

Noticias relacionadas

con la adaptación de la compañía alcoyana 'La Dependent'

El festival Sagunt a Escena inaugura su programa de espectáculos con 'Júlia' 

Por  - 

Además, la compañía ha adaptado el texto de Júlia al formato de radioteatro, una serie de 10 capítulos que el próximo otoño se podrá escuchar en Radio Ser Alcoy. Para ello, ha contado con el elenco de actores y actrices de la versión teatral, la música original de la pieza y la adaptación específica que ha hecho la misma directora

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme