GRUPO PLAZA

oberta a qualsevol companyia professional valenciana, estatal o internacional

Sagunt a Escena busca propostes per a la seua propera edició

26/01/2022 - 

VALÈNCIA. L’Institut Valencià de Cultura obri un termini per a la presentació de propostes per a la programació d’espectacles en el festival Sagunt a Escena 2022 que se celebrarà durant el mes d’agost.

La convocatòria que hui presentem està oberta a qualsevol companyia professional valenciana, estatal o internacional, que tinga un espectacle susceptible de programar-se en el festival, tot tenint en compte tant les característiques específiques de l’espectacle com les dates de celebració del festival, i poden ser ofertes tant per a l’escenari del Teatre Romà com per als diversos espais de carrer. 

En l’edició de 2022 no es programaran espectacles en sala ni espais interiors i es diferencien dos tipus de propostes. 

Espectacles per al Teatre Romà: en què es tindrà en compte el valor patrimonial de l’edifici, tenint com a prioritat el respecte i el diàleg de la proposta tècnica i escenogràfica amb el conjunt patrimonial del Teatre Romà.

Espectacles de carrer i itinerants de diferent format i destinats tant a públic familiar com adults. 

La temàtica, gènere, duració, idioma i estil seran lliures, encara que es tindran en compte aspectes com la trajectòria artística de la companyia, l’originalitat del contingut, la proposta escènica, la càrrega social, la mirada inclusiva i l’idioma. 

No serà requisit indispensable, però es valorarà positivament que es tracte d’estrenes a la Comunitat Valenciana. 

La fórmula per a presentar els espectacles per part de les companyies interessades serà mitjançant un qüestionari al qual es pot accedir des d’un formulari.

El termini per a la presentació de les ofertes és fins al 15 de febrer de 2022, i a partir d’aquestes ofertes es confeccionarà la programació del festival. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email