GRUPO PLAZA

procés de selecció

Sagunt a Escena rep més de 800 propostes

22/04/2021 - 

VALÈNCIA. El passat 1 d’abril la nova direcció artística del festival Sagunt a Escena 2021 va obrir una convocatòria perquè qualsevol companyia professional, valenciana, nacional o internacional, poguera presentar les seues propostes d’espectacles susceptibles de ser representats en el festival, tant en les representacions al Teatre Romà com a l’Off Romà. Finalmente s’han presentat propostes que sumen més de 800 espectacles.

La selecció de propostes que finalment conformaran el cartell de Sagunt a Escena 2021, tant per al Teatre Romà com per a l’Off Romà, es farà durant les pròximes setmanes, tenint en compte factors com l’adaptació del format als diversos espais escènics, la qualitat de la proposta, la varietat de disciplines artístiques, la diversitat de llenguatges, el públic al qual va dirigit, la transmissió de valors socials, etc.

Una vegada finalitzat el procés de selecció s’informarà totes i cadascuna de les companyies si han sigut seleccionades. Per això la direcció artística del festival demana paciència i comprensió davant de la responsabilitat de decidir, d’entre 800 propostes, quines formaran part de la programació.

Noticias relacionadas

con la adaptación de la compañía alcoyana 'La Dependent'

El festival Sagunt a Escena inaugura su programa de espectáculos con 'Júlia' 

Por  - 

Además, la compañía ha adaptado el texto de Júlia al formato de radioteatro, una serie de 10 capítulos que el próximo otoño se podrá escuchar en Radio Ser Alcoy. Para ello, ha contado con el elenco de actores y actrices de la versión teatral, la música original de la pieza y la adaptación específica que ha hecho la misma directora

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme