GRUPO PLAZA

viatge musical

Sandra Monfort versiona 'Estrany Triangle Amorós' de New Order

21/10/2022 - 

VALÈNCIA. En els seus directes Sandra Monfort interpreta cançons del seu LP debut, Niño Reptil Ángel i altres temes, com el recentment estrenat Flordemavida, però a més sol incorporar algunes versions que gaudeix interpretant i a les quals aplica el seu segell tan personal.

Estrany Triangle Amorós és, precisament, una d'aquestes cançons. Una versió de la famosa cançó Bizarre Love Triangle de New Order (1986), on acompanyada de la seva guitarra, Sandra Monfort fa un viatge en el temps per a conversar amb els seus dies d'adolescència, aquells dies on la seva vida no havia fet més que començar, dies en què aquesta cançó la va acompanyar en les penes dels primers desamors, tan innocents i tendres.

Produïda al costat de Tristan Smag en els estudis Dorm Records, han volgut invocar la senzillesa i la delicadesa, creant una sonoritat que t'acompanya a través de reverbs i baixos. El videoclip, dirigit per Elena Silvestre, manté el caràcter turbulent de la lletra original de la cançó: un cant desesperat, una passió que ni les ombres fosques ni les drogues poden destrossar.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas