GRUPO PLAZA

actuaran amb sidoni i la pegatina

Segona semifinal de Sona La Dipu: Chlorophile, Frida i Mediterranean Roots

21/07/2017 - 

VALÈNCIA. El passat 13 de maig els semifinalistes Dûrga van ser seleccionats com a primera banda finalista del Sona la Dipu 2017, el diumenge 23 de juliol serà el torn d’altra de les bandes semifinalistes:  Chlorophile, Frida o Mediterranean Roots. Els tres grups defensaran amb el seu directe el pas a la final del certamen el 2 de setembre a Sueca, on actuaran juntament  amb La Raíz, Oques Grasses i ZOO.

A esta segona semifinal a més, els tres semifinalistes estaran acompanyats per dos bandes reconegudíssimes del país, La Pegatina i Sidonie. Una nit eclèctica i repleta de música que anirà des del indie-rock de Chlorophile, el rap de Frida o el reggae de Mediterranean Roots fins a la rumba-ska de La Pegatina i el pop-rock de Sidonie. La semifinal començarà a les 22:00 hores al Recinte Firal d’Alzira i es tancarà amb la sessió de WEAR Djs on no faltaran els més importants hits de l’indie nacional i internacional. A més, i com a agraïment pel recolzament al programa de la Diputació de València, els 1.000 primers que entren al recinte rebran una samarreta del Sona la Dipu com a regal. 

Una vegada que tots els semifinalistes hagen actuat, el jurat deliberarà quina banda serà la que passe directa a la final. D’esta manera, ja es coneixeran dos dels quatre finalistes de la present edició del Sona la Dipu. Els altres dos finalistes es seleccionaran el 19 d’agost a Xàtiva i 30 d’agost a Bunyol

Calendari de Sona La Dipu

23 de juliol Alzira/ Semifinal: Chlorophile + Frida + Mediterranean Roots + La Pegatina + Sidonie + WEAR Djs

19 d’agost Xàtiva/ Semifinal: L’Emperador + Lost River Bastards + The Vibrowaves + Love of Lesbian

30 d’agost Bunyol/ Semifinal: Indian Hawk + Mireia Vilar + Odd Cherry Pie + Miss Caffeina + Second + Varry brava

2 de setembre Sueca / Final: Dûrga  (+ tres semifinalistes més) + La Raíz + Oques Grasses + Escala i Corda Dj Set.

9 Setembre Picassent/ Presentació guanyadors: Dos guanyadors Sona la Dipu + Amaral

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme