Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

festival virtual

Serenates recupera una actuació de Carles Santos i el Cor de la Generalitat

El concert es podrà gaudir en format digital i la gravació és de la inauguració de Serenates de fa cinc anys

25/06/2020 - 

VALÈNCIA. El festival Serenates, que organitzen cada any la Universitat de Valènciaper mitjà del Vicerectorat de Cultura i Esport, i l’Institut Valencià de Cultura, celebra aquesta 33ª edició en format digital a conseqüència de la situació de pandèmia provocada per la COVID-19. Els concerts s’emetran a les 20 hores pels canals YouTube dels coorganitzadors, el Centre Cultural La Nau i l’Institut Valencià de Cultura, i MediaUni.

El divendres 26 de juny, Serenates recuperarà Cantúria Cantada, el concert amb què el ja desaparegut Carles Santos i el Cor de la Generalitat van inaugurar fa cinc anys el festival Serenates. En aquella ocasió, el polifacètic músic de Vinaròs, també Medalla de la Universitat de València, va presentar una de les seues últimes creacions: un espectacle creat per a 37 veus i un clarinet que reuneix passatges destacats de les seues obres vocals.

L’espectacle oferirà als usuaris fragments de set espectacles creats entre 1981 i 2010, com Voice Tracks (1981), Tramuntana Tremens (1989) (espectacle estrenat pel Cor de València, amb el que van fer una gira per tota Europa), Chicha Montenegro Gallery (2010) La meua filla soc jo (2005). L’adeu de Lucrècia Borja (2001), Homenatge a Josep Guinovart (2008) i La pantera imperial (1997), juntament amb dos peces del gran polifonista del segle XVII, Tomás Luis de Victoria, Caligaverunt oculi mei i Tradiderunt me.

Els deu concerts gratuïts que ofereix el festival Serenates es traslladen així als canals de YouTube del Centre Cultural La Nau de la Universitat de València, de l’Institut Valencià de Cultura i de MediaUniTots s’emetran a les 20.00 hores a través d’aquests canals des d’on, a més a més, es podrà recuperar el concert amb posterioritat.

Serenates 2020 compta també amb la col·laboració i patrocini de la Diputació de València, l’Ajuntament de València (Cultura, Joventut i Festes), Palau de la Música, Fundació Banc Sabadell, Caixa Popular, EASD València i Clemente Pianos.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email