GRUPO PLAZA

gira ‘Flors i finals’

Smoking Souls anuncia una nova al Principal 

5/04/2023 - 

VALÈNCIA. El Teatre Principal de València acollirà una segona data de la gira ‘Flors i finals’, de Smoking Souls, dins del cicle ‘Música al Principal’, després d’haver exhaurit, en només dos dies, totes les localitats disponibles per al dissabte 13 de maig. D’aquesta manera, els pegolins estaran al Teatre Principal també el divendres 12 de maig, a les 20.00 hores.

Smoking Souls arriba al Teatre Principal amb la gira ‘Flors i finals’, abans de la parada indefinida que farà la banda en 2024. Les úniques parades de la gira a la ciutat de València portaran els quatre músics de Pego a l’escenari del carrer de les Barques en uns concerts excepcionals amb un repertori nou i un espectacle molt especial.

Smoking Souls tanca una etapa en la seua carrera musical, després d’aconseguir múltiples guardons amb el seu últim disc, ‘La cura’, i ho fa amb una gira especial que enguany passarà per alguns dels grans festivals estatals i que conclourà al Wizink Center de Madrid. Les entrades per a la segona data de Smoking Souls al Teatre Principal de València estan disponibles en el web de l'IVC al preu únic de 8 euros, amb els descomptes habituals disponibles. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas