GRUPO PLAZA

'malditas plumas'

Sol Picó s'alia amb Cristina Morales per ficar-se en la pell d'una 'vedette'

11/01/2023 - 

VALÈNCIA. Sol Picó s'atreveix per primer cop amb el text, en una obra que transita entre diferents disciplines escèniques. Amb textos de Cristina Morales, guanyadora del Premi Nacional de Literatura 2019, música de Pere Jou i Aurora Bauzà i escenografia de Joan Manrique.

A Malditas plumas (que es podrà vore en l'Auditori Municipal de L'Eliana el 14 de gener i al Centre Cultural Mario Monreal de Sagunt el 20 de gener) es recorren els diferents episodis de la vida d'un personatge, interpretat per Sol Picó, en un viatge que transita entre la tendresa i la decadència. En aquest relat, el públic coneix la història d'aquesta vedet del Paral·lel i comparteix els seus records, les experiències, les vivències...

Inspirant-se en el gènere de la revista espanyola i en la picaresca, aquest espectacle juga amb la transformació, la interacció amb el públic i la confusió entre ficció i realitat, sempre amb la ironia i el sentit de l'humor que caracteritzen el llenguatge de Sol Picó.

Des del principi de la seua carrera, el treball de Sol Picó s’inscriu en una línia de mestissatge on interactuen diferents gèneres. La seua tècnica madurada alia força, precisió i dinamisme, recolzant el tracte orgànic de les seves creacions. Constantment dinamitzades per l’humor, les seves obres segellen un estil propi sense concessions ni manual d’instruccions.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme