GRUPO PLAZA

és el seu sisé disc

Still Morris publica 'A prop', el seu primer treball lligat a València

18/02/2020 - 

VALÈNCIA. Still Morris és, des del 2008, l'alter ego d’Eloi Pardo. Aquest barceloní que va nàixer a finals dels anys 60 a la ciutat comtal, va créixer enamorat dels clàssics del rock dels 70: Dylan, Rolling Stones, The Beatles, Creedence... però també de la nova cançó. Una passió, la musical, que va mantindre en actiu fins als seus 25 anys, quan va començar la seua carrera professional en el sector financer. Durant quasi trenta anys la música va dormir en el seu interior, mentre escalava esglaons en el sector bancari. Ara fa dotze anys i ostentant el càrrec de director general d'un gran banc nacional i la vicepresidència del Cercle Mallorquí de Negocis, va decidir tornar a agafar una guitarra. Va començar recuperant una vella cançó inacabada (Now I Know) i arran d'acabar-la en l'estudi, va sorgir un primer disc amb col·laboracions de luxe i clares influències del rock dels setanta. Naix llavors Still Morris, identitat amb la qual Eloi Pardo va començar a compaginar la direcció general d'un gran banc i la música durant quasi deu anys. En aqueix temps va publicar dos discos més (Face to face i Second hand rain produït per Tolo Servera) en anglés i dos més en català, Stillmorris.cat i Accès Obert. Aquest últim àlbum va rebre nou nominacions en els Premis de la Música Independent de 2016. La veritat és que Accès Obert va suposar un punt d'inflexió en la carrera de Still Morris com a artista. Amb ell consolida la seua llengua materna, el català, com a idioma principal de les seues cançons i també decideix que ha arribat el moment de deixar de compaginar la banca amb el rock. És llavors quan va arribar a un acord amb la seua empresa i va abandonar la banca en el seu moment àlgid per a convertir-se a temps complet en Still Morris. La seua història va interessar a tots els mitjans de comunicació estatals, passant des de TVE fins a la contra de La Vanguardia.

Tres anys després, amb la maduresa de tota una vida d'experiències i la joventut de portar tan sols una dècada en el front de la seua banda, Still Morris publica nou disc, A prop (Blau Produccions). A prop, fusiona les seues influències de folk-rock americà amb la nova cançó d'una manera íntima. Lletres que transporten a un univers personal ple de vida i esperança en 14 talls. Un treball en l'artista que ha trobat un so personal i una manera d'interpretar pròpia.

Nascut a Barcelona i instal·lat a Mallorca gran part de la seua vida, Still Morris viu ara a València, ciutat de la qual s'ha tornat a enamorar els últims anys i en la qual vol continuar fent créixer la seua carrera musical.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme