GRUPO PLAZA

aquest cap de setmana a la mutant

Teatre Escalante reimagina la història de Robinson Crusoe

9/01/2020 - 

VALÈNCIA. Dins del cicle Escena Diversa de Teatre Escalante, La Mutant acollirà el pròxim diumenge 12 de gener la representació de Rob, una proposta de Teatre de l´Abast i Zero en Conducta estrenada el passat mes d´abril i dirigida a xiquets d´entre 5 i 8 anys. La funció per al públic en general tindrà lloc el dia 12 a les 18 hores, mentre que entre el 13 i el 16 de gener es programaran diferents funcions escolars a partir de les 10:30.

Agafant com a punt de partida el Robinson Crusoe escrit per Daniel Defoe, l´obra proposa un espectacle multidisciplinari on la tècnica visual amb ombres, el treball d´objectes i titelles, el teatre físic i la dansa es barregen en un joc escènic que envolta el espectador. Interpretada per l´actor Ramon Ródenas, la peça utilitza la figura del nàufrag per reflexionar sobre la importància de la imaginació en els moments d´aïllament i solitud.

Teatre de l´Abast va sorgir en 2012 com una aposta pel teatre físic i multidisciplinari, que amb el temps ha donat continuïtat a un projecte de formació per a joves actors mitjançant un equip de professionals de les arts escèniques. Per la seua banda, Zero en Conducta va nàixer el 2011 amb la intenció d´explorar el potencial interpretatiu de diferents arts relacionades amb el moviment, com el mim, la dansa, les titelles o el teatre físic en general.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme