GRUPO PLAZA

de la companyia circorama teatre

Teatre La Máquina acull l'estrena de l'obra 'Casanova a València'

17/11/2021 - 

VALÈNCIA (EP). Circorama Teatre estrena el 21 de desembre l’obra Casanova a València en el teatre La Máquina. L’espectacle s’inspira en la figura històrica de Casanova, un personatge que va visitar València en el S.XVIII i que ha passat a la història per la seua moderna mentalitat pel que fa al paper de les dones en la societat. "Casanova va aconseguir superar la misoginia de la època i també va deixar escrites les seues aventures per terres valencianes".  

La funció compta amb Joan Garcés i Víctor R.Martín entre el seu elenc, qui ajudaran a donar vida als personatges d’aquesta obra. A més a més, ha sigut una obra dirigida per Francesc Raga, qui també ha estat encarregat del guió. Circorama Teatre es tracta d’una companyia valenciana fundada al 2013 per Joan Garcés, Francesc Raga (direcció artística), Victor Rosen Martín i Cesc Doménech (producció). Des de les seues primeres passes al 2012, han materialitzat el primer 'Microfestival de Teatre Sostenible' (MTS) i van debutar als escenaris de café-teatre al 2013.

Des d'aleshores han actuat a pubs, restaurants, cafeteries, cerveseries i sales de petit format (com ara, la Protectora) a la ciutat de València i els seus voltants. En els darrers muntatges han saltat a espais més grans com teatres, auditòris o places, col·laborant en festivals com 'Cultura als Barris' de l'Ajuntament de València.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme