GRUPO PLAZA

fins al 28 de novembre

Teatre Micalet presenta 'Les tres germanes' d'Anton Txèkhov

27/10/2021 - 

VALÈNCIA. La Companyia Teatre Micalet presenta, del 28 d’octubre al 28 de novembre, Les tres germanes, un text del dramaturg rus Anton Txèkhov que, dirigit per Joan Peris, reflexiona al voltant de la condició humana, la persecució dels somnis i il·lusions i el sentit de viure.

“En Les tres germanes trobem la il·lusió de complir els somnis i les ganes de transcendir i, malgrat no aconseguir-ho, preval la lluita per seguir vivint, per seguir sent”, assenyala Peris, director de la proposta, per explicar els motius que han portat la companyia a triar aquest espectacle com la seua 35ª producció pròpia.

El Micalet ha confeccionat un repartiment que reuneix a figures consolidades de l’escena valenciana i a actors i actrius joves amb l’afany d’explorar noves sinergies. Un elenc conformat per Pilar Almeria, Pepa Juan, Laura Romero, Laura Sanchis, Enric Juezas, Toni Agustí, Guille Zavala, Bruno Tamarit, Héctor Fuster, Miguel Seguí i Isabel Requena, serà l'encarregat de donar vida als personatges ideats per Thèkhov.

La peça del dramaturg rus, adaptada al valencià per Juli Disla, narra la història d’Olga, Maixa i Irina, les germanes Pròzorov, tres òrfenes atrapades en una ciutat russa de província on es troba designada una guarnició de brigada d’artilleria, únic estímul vital en un escenari inert i apàtic. L’esperança de tornar a Moscou, la seua ciutat natal, s’ha establit com l’objectiu principal de la família Pròzorov, qui s’agarra a aquest anhel com a última manera d’aconseguir una vida plena.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas