GRUPO PLAZA

Tormo destaca en Cevisama el potencial industrial d'Almassora per a atraure inversions ceràmiques

26/02/2024 - 

VALÈNCIA. L'alcaldessa d'Almassora, Maria Tormo, ha visitat Cevisama com a mostra de suport al sector ceràmic, que compta amb un important pes industrial en la localitat, que aglutina importants empreses dins del clúster provincial. Tormo ha acudit a esta nova edició del certamen en companyia de la regidora de Promoció Econòmica, Silvana Rovira; i l'edil d'Indústria, Vicente Martínez-Galí.

Tormo ha destacat la importància de Cevisama com el millor aparador internacional “perquè les nostres empreses puguen mostrar al mercat que són sinònim d'innovació, disseny i qualitat, les seues principals ferramentes competitives en un mercat cada vegada més globalitzat i ple d'incerteses”.

L'alcaldessa ha visitat diferents estands de firmes taulelleres instal·lades a Almassora per a mostrar-los el seu suport i total col·laboració. Tormo ha destacat el potencial industrial d'Almassora per a continuar atraient inversions, no en va compta amb 14 àrees industrials, distribuïts en prop de cinc milions de metres quadrats, i una ubicació estratègica. El sector de la ceràmica ocupa, en conjunt, pràcticament un 42,5% de la superfície industrial d'Almassora.

“Almassora és un municipi d'oportunitats, que té l'objectiu de continuar atraient talent i inversions, perquè sabem que són fonamentals per a generar ocupació i millorar la qualitat de vida dels nostres veïns. Per tant, des de l'Ajuntament recolzarem totes les iniciatives que vagen encaminades en esta direcció i tenim el compromís d'agilitzar tota la burocràcia que això comporta”, ha remarcat l'alcaldessa.

Voluntat de sumar sòl

Tormo ha ressaltat que des de l'Ajuntament estan centrats a afermar l'actual superfície industrial i projectar en els pròxims anys nou sòl que permeta una expansió de la indústria actual i l'assentament de noves empreses. D'aquí ve que s'estiga treballant a continuar implantant en altres polígons la figura de l'Entitat de Gestió i Modernització (EGM), que ja està activada en el SUPOI-8, aglutinant a prop de 40 empreses de diferents sectors.

“Les nostres taulelleres han capitanejat amb inversió, dinamisme i desenvolupament tecnològic el sector en l'àmbit internacional, però ara travessen una conjuntura complicada que requereix de manera urgent ajudes decidides per part del Govern central. No hi ha temps a perdre. Almassora sempre estarà al costat del sector tauleller, de les seues empreses i dels seus treballadors”, ha remarcat Tormo.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas