Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

Torrent es bolca amb el comerç local en la campanya '100% amb el comerç de Torrent'

La iniciativa ha començat amb un vídeo promocional que es va estrenar divendres passat en xarxes socials i aconseguí superar les 10.300 reproduccions

2/06/2020 - 

VALÈNCIA. Torrent inicià la setmana passada una campanya de suport al comerç local que porta com a títol 100% amb el comerç de Torrent. Es tracta d'una acció de suport i promoció que es prolongarà amb diferents actuacions al llarg de l'any 2020.

"Els nostres locals d'hostaleria i comerços necessiten, ara més que mai, el nostre suport" assenyalava el regidor de Comerç i Indústria Andrés Campos. "Promourem accions en el curt i en el llarg termini destinades a la regeneració del teixit comercial, hostaler i empresarial" concloïa.

100% amb el comerç de Torrent s'estrenà divendres passat amb un vídeo publicat a les xarxes socials de l'Ajuntament i d'IDEA'T, l'empresa municipal. La seua intenció és ressaltar les bondats de comprar al comerç local: qualitat, tracte personal, experiència i varietat de productes, entre altres, i per a la seua realització es comptà amb la col·laboració de les dues associacions de comerços de la localitat: Torrent Comercial i ACST. El vídeo ha sigut tot un èxit i supera ara mateix les 10.000 reproduccions. Pinxeu ací per a veure'l.

D'ací a poc temps es posaran en marxa altres iniciatives dins d'aquesta campanya, que involucraran fins i tot a cares conegudes de Torrent. El seu objectiu serà visibilitzar el comerç local i sensibilitzar a la població de la importància de comprar i consumir en el municipi.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email