GRUPO PLAZA

27 y 28 de julio

Trece, Josele Santiago o la despedida de Tequila: Castellón se abre al rock con el Festival Arrankapins  

24/07/2018 - 

VALÈNCIA. L'últim cap de setmana de juliol es presenta amb un festival de música a Castelló. La música arriba de la mà d'Arrankapins, un esdeveniment centrat principalment en el rock que pretén situar a la ciutat en el calendari nacional de festivals estiuencs. Són ja tres les edicions d'aquesta trobada que es celebra en el Pinar del Grau de Castelló, presentant al seu emplaçament una barreja de noms de l'escena nacional i d'altres emergents.

Organitzat per l'Ajuntament de Castelló, a través de la Regidoria de Cultura que encapçala la regidora Verònica Ruiz, el divendres 27 actuaran Trece (20:00), Josele Santiago (21:30), Tequila (23:00) i Ruth Baker Band (1:00). El dissabte 29 serà el torn de Dry River (20:00), Sènior i el Cor Brutal (21:30), Kiko Veneno i la Banda del Retumbe (23:00) i Aurora & The Betrayers (1:00). L'accés serà gratuït en les dues jornades.

Aquesta tercera edició d'Arrankapins permetrà veure en directe per última vegada a Castelló al grup Tequila, que protagonitza durant aquests mesos la seua gira de comiat definitiu, ‘Adiós Tequila Tour’. Altres dos noms clàssics de l'escena musical espanyola també passaran per l'escenari del Pinar: Josele Santiago, amb la novetat del seu cinquè disc en solitari, Transilvania, als quals afig els signats amb Los Enemigos; i Kiko Veneno y La Banda del Retumbre, que d'aquí a una mica llançarà l'àlbum Sombrero roto, ple de cantecicos amb essència andalusa, però amb sons nous.

Com a representants de l'escena castellonenca actuen Trece, un jove grup de rock clàssic amb un Lp en la carrera; Dry River, que ha aconseguit entrar entre els 50 primers de la classificació nacional de vendes amb el progressiu ‘2038’, la seua tercera obra en estudi; i Ruth Baker Band, que en aquest 2018 ha editat el seu segon disc, Revelation, una combinació de rock i soul.

També amb Aurora & The Betrayers s'omplirà el recinte de rock i soul. La banda madrilenya acaba de començar la promoció en viu del seu tercer disc, Tune out the noise. Mentre que amb unes cançons molt nord-americanes però cantades en valencià es presentarà Senior i el Cor Brutal, que el passat any va editar Senior i el Cor Brutal amb la síndrome Lomax. Valenciana 1.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas