GRUPO PLAZA

el pròxim 14 d'abril

Tribade promet "cremar l'escenari" de La Salà

13/04/2022 - 

VALÈNCIA. Finalment ha arribat el dia, el nou disc de Tribade, Dyke arriba en viu i en directe a València. Dijous 14 d’abril el seu ritme implosionarà en un concert que promet "incendiar l’escenari" de La Salà.

Dyke són 12 temes que abracen l'ampli espectre d'això que anomenen "música urbana", amb produccions que van del rap clàssic al trap de base passant pel reggaeton i el dancehall amb BPMs oscil·lants. Les lletres, com sempre, sense pèls a la llengua: provocatives, esmolades, reinvindicatives i verinoses i, com no podia ser d’una altra manera si es tracta de les Tribade, teixint nous himnes feministes.    

Aquest nou treball de les raperes és també un projecte col·lectiu en el qual sumen esforços productors locals mítics i joves com Titó de Falsalarma, Josh 186, Tropical Galaxia, Xinkoa, Mario Patiño, Vic Moliner, Clara Peya, Kuria, l'holandès ZEP i el DJ de la banda Bigmark 186. Tampoc estan soles a les veus, ja que les han acompanyat des de Las Ninyas del Corro a Falsalarma passant per Anier, Sofia Gabanna, Elane, Santa Salut o Ultra. Tampoc hi falta un cant col·lectiu a la manada femenina amb picada d’ullet a l’enyorada Gata Cattana.           

Dyke hi ha de tot i per a tothom i suposa un creixement en allò personal, polític i musical per a les Tribade. Les “jefas” tornen als escenaris després de fer sonar per mig món el seu aclamat disc debut Las Desheredas (del SXSW a l'Eurosonics, passant per Les TransMusicales de Rennes o el Fusion, entre molts altres). 

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme