GRUPO PLAZA

en el rialto

Un moble desencadena una crisi de parella en el nou espectacle d'Albena Teatre

21/03/2023 - 

VALÈNCIA. El proper dijous 23 de març la companyia Albena Teatre estrena El Moble, que serà el seu 28é espectacle. Una comèdia sobre com de complicades resulten, de vegades, les relacions de parella. Al voltant dels cinquanta anys i amb prou temps de convivència junts, els protagonistes portaran la seua relació al límit per una aparent insignificança. El dissabte de vesprada venen d’una coneguda cadena de mobiliari, de comprar un moble i, mentre es disposen a muntar-lo, la relació anirà cada vegada deteriorant-se més.

Albena Teatre va ser creada al 1994 per Carles Alberola i Toni Benavent. Es dedica principalment a la producció d’espectacles teatrals d’autoria contemporània i la producció de sèries televisives. El proper 2024, la companyia complirà 30 anys d’existència. Ara aplega a València amb esta divertida comèdia amb la que molta gent podrà sentir-se identificada.

El Moble que es presenta ara al Teatre Rialto és la versió valenciana que Juli Disla ha fet del text escrit per Yolanda García Serrano i Juan Carlos Rubio. La direcció és de Rafael Calatayud (reconegut director i fundador de la tristament desapareguda Companyía La Pavana) amb Maria Almudéver com a ajudant de direcció i dissenyadora de vestuari. L’espai escènic és de Luís Crespo i el disseny d’il·luminació de José Martín Márquez.  L’equip tècnic és el de Trasto Produccions, la caracterització de Mercedes Luján, el disseny gràfic d’Assad Kassab, les fotos de Vicente A. Jiménez i Maria Cárdenas i l’equip de producció habitual d’Albena Teatre. I per suposat els protagonistes son Cristina Fernández Pintado i Juli Disla. L’espectacle estarà al Teatre Rialto de València del 23 al 26 de març.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme