GRUPO PLAZA

el 21 de juliol es torn de la 2ª secció

Unión Musical de Dolores d'Alacant es proclama guanyadora de la 3ª secció del CIBM 'Ciutat de València'

21/07/2017 - 

VALÈNCIA. Unión Musical de Dolores (Alacant) amb un total de 364,5 punts, ha resultat la guanyadora de la secció tercera del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2017, que es celebra al Palau de la Música fins al diumenge 23 de juliol. En segon lloc, la Banda Sinfónica Obra Salesiana del Niño Jesús - Bogotá (Colòmbia) amb 310,5 punts, mentres que Asociación Musical "la Inmaculada" de Arroyo del Ojanco (Jaén) ha ocupat el tercer lloc amb 308 punts.

D'esta manera, han concursat per orde d'intervenció: Unió Musical d'Ibi (Alacant), Unión Musical de Dolores (Alacant), Banda Sinfónica Obra Salesiana del Niño Jesús - Bogotá (Colòmbia), Asociación Musical "la Inmaculada" de Arroyo del Ojanco (Jaén) i Unió Musical del Grau de Castelló (Castelló). Actuarà com a banda invitada Arsonora Saxophone Ensemble (València).

La dotació dels premis per a la secció tercera ha sigut de 3.000 euros per a la guanyadora, 1.500 euros per a la segona i 1.000 euros per a la tercera. El públic ha tingut l'oportunitat de seguir el certamen en directe a través de Streaming, amb un enllaç específic que figura en la pàgina web del certamen.


Secció segona

El 21 de juliol es torn per a les bandes de música, que competiran en la secció segona del Certamen Internacional de Bandes de Música “Ciutat de València” 2017. Competiran per orde d'actuació, les societats musicals: Aso. Cultural Agrupación Musical de Linares (Jaén), Harmonie St. Caecilia Blerik (Holanda), Sociedad Musical "la Familiar" de Benissanó (València), Agrupació Musical Artística Santa Cecilia de la Vilavella (Castelló), Associació Banda de Música de Manacor (Illes Balears), Sociedad Musical "la Popular" de Pedralba (València) i tancant la nit com a agrupació invitada Jungle Bläserphilharmonie NRW (Alemanya).

Les societats interpretaran un pasdoble de lliure elecció, una composició lliure, i l'obligada per a esta secció es, Around the World in 80 Days d'Otto Schwarz.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email