GRUPO PLAZA

del 30 de setembre al 2 d’octubre

València reuneix a joves talents de l’animació europea amb el Cartoon Springboard

Dos projectes valencians entre els 24 seleccionats en aquest esdeveniment per a promocionar els joves talents 

30/09/2019 - 

VALÈNCIA. La Universitat Politècnica de València acull la cinquena edició de Cartoon Springboard, l’esdeveniment de presentació de projectes d’animació de joves talents europeus que se celebra del 30 de setembre al 2 d’octubre.

La secretària autonòmica de Cultura i Esport, Raquel Tamarit, ha presentat el Cartoon Springboard junt amb el vicerector d’Alumnat, Cultura i Esport de la UPV, José Luis Cueto, i la directora del festival Prime The Animation!, Sara Álvarez.

Al llarg de tres dies, 24 projectes de 14 països seran presentats davant d’un panell d’experts del sector. Els participants són graduats en els últims cinc anys en alguna escola d’animació europea, i tindran oportunitat de conéixer de primera mà com treballen i compren continguts els principals canals de televisió, plataformes i distribuïdores.

Entre els projectes es troben sèries de TV, llargmetratges i web sèries dirigits al públic preescolar, infantil i adult. Amb cinc projectes cada un, Espanya i França encapçalen la llista de països amb major presència en Cartoon Springboard, seguits per Itàlia; Alemanya i República Txeca, i Dinamarca, Finlàndia, Irlanda, Holanda, Polònia, Suècia i Regne Unit, amb un cada un.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas