GRUPO PLAZA

aquest diumenge

'Verdi i la cançó romàntica' es converteix en el protagonista de de 'Matins a Les Arts'

25/03/2022 - 

VALÈNCIA. El Palau de les Arts torna a obrir les portes aquest diumenge, 27 de març, a les 12.00 h, amb una nova sessió de ‘Matins a Les Arts’, amb els artistes del Centre de Perfeccionament com a protagonistes. La Sala Principal és, una vegada més, l’escenari d’aquesta activitat, amb la qual Les Arts convida la ciutadania a descobrir l’edifici dissenyat per Santiago Calatrava i conéixer-ne ‘in situ’ l’activitat artística de la mà dels seus principals actius per només cinc euros.

Els pianistes José Alberto Sancho i Ignacio Aparisi acompanyen els cantants del Centre de Perfeccionament: les sopranos Rosa María Dávila i Pilar Garrido, les mezzosopranos Laura Orueta i Mariana Sofía García, els tenors Xavier Hetherington i Jorge Franco i els barítons Carlos Reynoso, Marcelo Solís i Alejandro Sánchez. Les Arts dedica aquesta matiné a ‘Verdi i la cançó romàntica’, amb pàgines d’alguns dels autors més rellevants, contemporanis del compositor de Busseto. Obres de Fauré, Chausson, Duparc, Liszt, Albéniz i el mateix Verdi conformen el programa d’aquesta sessió.

El recital s’integra dins de la Marató Verdi, que portarà l’obra del geni italià a tots els racons de la Comunitat Valenciana mitjançant activitats participatives en col·laboració amb artistes, associacions i institucions de tota la nostra geografia. En aquesta línia, i com a complement de l’actuació, el vestíbul principal acull també una exposició del vestuari de les òperes ‘Il trovatore’ i ‘Il corsaro’, les dues de Giuseppe Verdi, que es podrà visitar abans del recital.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme