GRUPO PLAZA

El geògraf visita 'La Plaza de...'  

Vicent Llorens: “Esta ciutat té tres intangibles fonamentals: qualitat de vida, llibertat i seguretat”

10/02/2020 - 

VALÈNCIA. El nostre protagonista és geògraf i natural de Xeraco on reconeix que "mantinc als amics de la infància i encara tinc una bona relació personal". Va vindre a València a estudiar i després es va quedar a treballar en la pròpia Universitat de València, recorda "vaig arribar l'any 1982 i per a mi es va obrir el món, València era dinàmica i real".

Vicent és el director de la Marina de València, i recorda amb afecte els seus anys de joventut a la nostra ciutat. "Vivia al Col·legi Major Santiago Apòstol al carrer Comèdies i després en un pis amb companys al barri de Tendetes, en una zona de vivendes promoguts per una cooperativa de taxistes." Parla d’aquella València en emoció i admiració, diu “el dinamisme de la ciutat no tenía res a envejar a la moguda de Madrit.” Per eixemple recorda “la millor música pop anglesa es punjava en un local a Blasco Ibáñez”.

Vicent coneix molt be la ciutat i per suposat el front marítim, parla en sinceritat de l’ampliació del Port i de la gestió de la Marina i afirma: “El futur de València es juga en el front marítim”.

Puedes suscribirte para recibir cada nuevo episodio a través de WhatsApp enviando un mensaje con las palabras PLAZA LOCAL al 605 66 36 70. Si estás en un smartphone, puedes hacerlo pinchando aquí. Recuerda que debes guardar el número en la agenda de tu móvil.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email