GRUPO PLAZA

anuncia les primeres dates

Zoo 'encén' en Les Falles de València la gira 'Panya'

8/03/2023 - 

VALÈNCIA (EP). La banda valenciana Zoo ha anunciat les primeres dates de la seua gira 'Panya'. Extremadura, Astúries, Aragó, Madrid, Galícia, Andalusia i Castella-la Manxa són algunes de les comunitats que visitarà el grup de Gandia dins d'aquesta sèrie d'actuacions, que dispararà el tir d'eixida l'11 de març a València.

Tres mesos després d'actuar al Wizink Center de Madrid i d'omplir el Palau Sant Jordi de Barcelona, Zoo anuncia noves de dates amb les quals recorrerà tot el país.

Festivals com ara el Rototom de Benicàssim, Las Noches del Botánico de Madrid, el Cabo de Plata de Barbate, el Tsunami Festival de Gijón o l'Extremúsika de Càceres han sigut ja confirmats per la banda en aquest primer avanç del tour.

La gira, de la qual encara queden algunes dates per anunciar, arrancarà l'11 de març vinent a València, en un concert multitudinari on s'esperen més de 15.000 persones. Serà al Passeig de l'Albereda, un recinte que torna a reprendre la seua activitat dins del marc dels concerts de Falles organitzats per l'Ajuntament.

Després de tocar a la capital del Turia, Zoo estarà el 15 d'abril a la festa de la Primavera de Saragossa; el 28 d'abril al Vinya Rock de Villarrobledo; el 13 de maig a El Tingladú (Vilanova i la Geltrú); el 17 de juny a Cabró Rock; i el 21 a Las Noches del Botánico a Madrid.

Ja al juliol, passaran per Leturama; Cabo de Plata (Barbate) i Tsunami Xixón Festival. I a l'agost per The Juergas Rock Festival; el Festival Rabolagartija de Villena i el Rototom de Benicàssim. El Festival Extremúsika i el Festardor, a l'octubre, també rebran la formació.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme