X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

'Concerts a la falla' 

La base de la falla municipal serà un escenari musical per a tres concerts acústics 

14/03/2017 - 

VALÈNCIA. La falla municipal de València serà el lloc elegit per als tres concerts en acústic que tindran lloc els dies 16, 17 i 18 de març. Serà així l’escenari musical des de les 20:45 hores quan començaran els concerts fins a les 21:45 hores. Un escenari real, la base de la falla municipal, que enguany porta per lema ‘València, Ca La Trava’ i que supera els 41 metres d’altura.

Els concerts acústics per aquests dies de Falles seran: el dijous actuarà el grup La Habitación Roja, divendres serà Smoking Souls qui actuarà a la base de la falla municipal creada i elaborada per un grup d’artistes fallers encapçalats per Manolo García i dissabte serà el moment per a l’actuació de Tórtel.

Paral·lelament, els xiquets i xiquetes podran visitar la falla infantil municipal entre els dies 15 i 18 de març, de 10:00 a 12:30 hores i de 16:30 a 19:30 hores. “Amb els ‘Concerts a la Falla’ i les visites a l’interior de la falla infantil aconseguim que les falles d’enguany siguen les més interactives i participatives”, ha afegit el regidor de Cultura Festiva i president de la Junta Central Fallera, Pere Fuset. 

'Concerts a la falla'

La Habitación Roja és el grup de pop-rock indie valencià internacional. Va ser format ja fa més de 20 anys a l’Eliana i ja han editat 10 àlbums. Entre els reconeixements que han rebut hi ha, per exemple, el Premi de la Música Independent a la Millor Cançò i Àlbum Pop i també l’IMAS mexicà al Millor Artista Espanyol.

Smoking Souls és una banda de rock de Pego. Acaben de publicar el seu tercer treball i són responsables d’algunes de les propostes més representatives de l’escena musical en valencià als darrers anys.

Tórtel és el projecte musical del valencià Jorge Pérez. Ja porta tres àlbums publicats i han aconseguit un reconeixement molt positiu de manera constant per part de la crítica musical.Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email