GRUPO PLAZA

El grup valencià repeteix un altre any en la ciutat

Capella de Ministrers porta de nou dos concerts al Festival de Música Antigua y Barroca de Peníscola

7/08/2020 - 

CASTELLÓ. El Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola continua la programació amb dos concerts, un dels quals per a públic familiar, a càrrec de la formació valenciana Capella de Ministrers, dirigida per Carles Magraner.

Capella de Ministrers compta amb Carles Magraner a les violes d’arc, Eduard Navarro al duduk, les xeremies i la cornamusa, Pau Ballester a les percussions, Robert Cases a la cítola, el llaüt i la viola renaixentista, i Jota Martínez a la viola de roda, el setar i el xofar.

La proposta per a públic familiar 'Carmesina i Tirant' ens acosta a la música del Segle d'Or, pensada especialment per al públic més jove. En aquesta producció es combinen diversos elements essencials que fan veure l'espectacle com un tot humanista en el qual literatura, poesia, pintura, art i història conflueixen utilitzant la música com a vehicle d'unió.

Pròximes actuacions

El primer dels concerts, 'Mediterrània. Un mar de villanellas, villancicos i canciones', se celebrarà el dissabte 8 d'agost, a les 22.30, al pati d'armes del castell del Papa Luna i contarà amb l'actuació de la soprano Èlia Casanova. Posteriorment, el 9 d'agost, a les 19.30 hores, Mar Aranda posarà veu al concert 'Carmesina i Tirant', una actuació d'entrada lliure per a públic familiar a partir de 6 anys.

El programa 'Mediterrània. Un mar de villanellas, villancicos y canciones' celebra la interculturalitat, la tradició i el patrimoni del Mediterrani i posa en comú la música de dues grans ciutats com són Nàpols i València Es tracta d'una mar que hauria d'unir, que antany va servir com a font d'inspiració per a molts intel·lectuals que fugien dels tabús protestants i que actualment s'ha convertit en un escenari de mort, desigualtats i enfrontaments constants per conflictes polítics que semblen inabastables.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme