GRUPO PLAZA

dirigida per mario gas

El Principal de Castelló presenta 'Pedro Páramo', una història tant reial com paranormal

25/02/2021 - 

CASTELLÓ. Cultura de la Generalitat, mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, presenta aquest diumenge al Teatre Principal de Castelló, l’adaptació de la reconeguda novel·la de Juan Rulfo Pedro Páramo.

L’obra compta amb la direcció de Mario Gas i la interpretació dels consagrats actors Vicky Peña i Pablo Derqui. L’adaptació del llibre de Juan Rulfo ha suposat tot un repte escènic per a enfilar la laberíntica estructura de la història de Pedro Páramo, un home humil, que arriba a convertir-se en el cacic del seu poble, Comala. Allí arriba, anys més tard, el seu fill, Juan Preciado, que en tornar al poble, es creuarà amb els fantasmes dels qui hi van viure i descobrirà així qui era realment son pare i com es va aprofitar dels habitants del poble.

El delegat de l’Institut Valencià de Cultura a Castelló, Alfonso Ribes, ha destacat que “estem davant d’una de les representacions més esperades de tot aquest trimestre al Teatre Principal de Castelló, no només per la qualitat del text sinó per la interpretació dels protagonistes, l’adaptació del text de Pau Miró i la direcció de Mario Gas”

Pedro Páramo és una coproducció del Teatre Romea de Barcelona, Grec 2020 Festival de Barcelona i el Teatro Español de Madrid que ara arriba a Castelló amb una gran expectació i pràcticament totes les entrades venudes per anticipat.

Noticias relacionadas

teatro

'Família Normal': cómo sobrevivir (o no) a la herencia de una casa familiar

Por  - 

Núria Vizcarro firma la nueva producción de L'Horta Teatre, una comedia que lleva a escena el dilema que supone vender una casa familiar. Una disyuntiva a la que se enfrentan muchos jóvenes "herederos de una tradición que sienten que tienen que mantener". 'La casa' de Paco Roca se convierte en el punto de partida de esta obra que se enfrenta a dos generaciones distintas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email