GRUPO PLAZA

jornada d'avvac en el menador

Pot l'art transformar un territori? L'associació d'artistes visuals ho esbrina a Castelló 

17/12/2019 - 

CASTELLÓ. L'Associació d'Artistes d'Alacant, València i Castelló (AVVAC) organitza una jornada oberta al públic, per a reflexionar i donar a conèixer algunes propostes que actualment vertebren i ajuden a transformar el territori de Castelló, tant des de propostes personals, institucionals, d'empresa, com la gestió d'espais i programes d'art. La jornada, L'art com a agent transformador i vertebrador del territori, es celebrarà el proper divendres dia 20 a partir de les 17.00 hores a l'Espai d'Art Contemporàni de Castelló.

Com s'estructuren, com entenen el seu compromís amb l'entorn i el seu enclavament territorial, com es sostenen aquestes iniciatives. A el mateix temps, s'establirà una conversa amb dos projectes allunyats de Castelló, però que comparteixen lògiques perifèriques, més enllà dels entramats de mercat o la lògica acadèmica. S'exposaran les seves realitats i recorreguts. Es realitzarà una taula rodona on s'abordarà l'art contemporani més enllà de les grans ciutats, museus o centres d'art, i participaran els ponents Albert López, UJI/PEU; Pascual Arnal (Mostra TEST); Sala El Convent, espai d'art de Vila-real; Maya Marja, CreaOve Connector; Vicent Carda, Espais d'Art i Daniel Belinchón, director FesOval d'Imaginària.

Igualment aquest mateix dia, es presenta el primer volum del projecte editorial de AVVAC. En aquest llibre, es recull la memòria de la feina feta en les III Jornades de Professionalització de l'Sector de les Arts Urgències des de les Emergències, que es va celebrar amb motiu del X Aniversari de l'associació, el passat mes de gener, al Centre de l'Carme Cultura Contemporània de València.

Noticias relacionadas

 'Repensar per a activar', les V Jornades de professionalització d'AVVAC

¿Com es relacionen les associacions vinculades amb les Arts Visuals amb altres professionals del sector?

Por  - 

Per a repensar i activar noves relacions entre les institucions, els mitjans de comunicació i les associacions de les Arts Visuals, aquestes cinquenes jornades de professionalització que es desenvoluparan durant la vesprada del dijous 1 de desembre i els dies 2 i 3 plantegen diferents conferències, taules redones i un taller

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme