GRUPO PLAZA

 de Pleasant Dream al English National Ballet

Quarantena cultural: les recomanacions d'Ana Beltrán

13/05/2020 - 

CASTELLÓ. En aquests dies de confinament per la crisi del coronavirus, Culturplaza vol receptar cultura. Aquests dies són el moment perfecte per a veure, llegir, i escoltar més que mai; però, davant la pluja de propostes i plataformes, per on començar? Cada dia, diferents agents culturals de la Comunitat Valenciana es converteixen en els nostres prescriptors de capçalera.

Ana Beltrán (pintora)

- Recomana'ns un llibre per a rellegir…
-Durant aquest confinament he recordat un llibre que em sabia de memòria de menuda Doña Pito Piturra de Gloria Fuertes, il·lustrat per Roser Rius.

- …I un altre per a descobrir.
-Dos que he llegit fa poquet; Bruixa de Dol de Maria-Mercé Marçal, que just el vaig llegir durant aquest confinament i vaig aprofitar per a il·lustrar un poema del llibre per al dia de la poesia. I El Placer de Maria Hesse, un llibre il·lustrat elegant i sense tabús.

- Una peli bona que t'agrade…
-M’encanta el cinema i quan em fan recomanar una peli em costa molt decidir-me sols per una… diré algunes que crec que són poc conegudes per a qui les vulga descobrir XXY, Max & Mara, Anomalisa y Belladona of Sadness.

- …I una peli dolenta que t'agrade tant com la bona.
-Lo que hacemos en las sombras, una peli un poc absurda que em va fer riure molt.

- Un disc.
-En aquests moments he de dir T E M P S de Pleasant Dreams. M’encanta la música del grup i a més tenim molt bona amistat i col·laboracions per vindre (segur).

- Una playlist.
-No sóc molt de seguir playlists establertes, sóc més anàrquica i vaig escoltant músiques prou diferents i alternant grups. Però fa poquet em van passar una que encara tinc per explorar però que “pinta” bé 'Music Based on Paintings' de l'Spoty.

-Finalment, proposa un pla cultural que no tinga res a veure amb els anteriors per a fer a casa. Imaginació al poder.
-El English National Ballet, dirigit per l'espanyola Tamara Rojo, està publicant en obert algunes de les seues obres. La setmana passada vaig veure l'espectacle 'Broken Wings', meravellós, aquesta setmana ja en preparen un altre… Per a no perdre-se’l!

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas