GRUPO PLAZA

amb una lletra sobre nous començaments

'A fer la mà', el nou senzill per a "ballar" del Diluvi amb Doctor Prats

25/01/2023 - 

VALÈNCIA (EP). El Diluvi presenta 'A fer la mà', una nova cançó que compta amb la col·laboració de Doctor Prats i que, un any després del llançament del seu últim treball de llarga durada, "es retroba amb el so de la banda i una lletra sobre nous començaments i punts d'inflexió vitals".

El tema reprèn així la sonoritat renovada que estrenaven a 'Present' i "ens arrossega a les pistes de ball amb un joc entre l'electrònica i el pop sense perdre l'essència d'arrel característica". La veu de Marc Riera, de Doctor Prats, "aporta frescor i velocitat a una cançó destinada a ser ballada i cantada", incideixen els responsables de la producció en un comunicat.

"'A fer la mà' no vol ser una crítica cap a ningú, sinó una ruptura amb un mateix i amb una manera de viure, una manera d'enviar-ho tot ben lluny i tornar a començar, resumida amb una expressió tan valenciana com aquesta, que també significa simplement distància, però deixarem que cadascú ho interprete com vullga i la faça seua", expliquen des del Diluvi.

La cançó ha estat enregistrada als estudis Can Pardaler d'Artés, amb producció de David Rosell. Per a aquest nou llançament, El Diluvi ha comptat amb el disseny gràfic d'Helga Ambak per a la portada del senzill i la fotografia de Lluc Tomàs per a les noves imatges del grup.

El vídeo que acompanya a aquesta nova cançó i que s'estrenarà el diumenge 29 de gener s'ha gravat en els estudis Llum Studios, ha estat a càrrec de la productora emergent de València Nyàs i ha comptat amb la participació de les actrius Roo Castillo i Claudia Boluda.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas