GRUPO PLAZA

nova minisèrie

À Punt estrenarà pròximament 'Llim', un drama social amb aires de thriller

17/04/2023 - 

VALÈNCIAÀ Punt estrenarà pròximament Llim, un drama de ficció que combina històries de superació amb corrupció. La nova minisèrie de ficció d’IB3 Televisió, amb la participació d’À Punt i TV3, presenta un total de quatre episodis de drama social, amb aires de thriller que narren la vida dels Andújar. 

Corrupció, crisi econòmica i un projecte mediambiental posen en perill la vida d’una família marcada per la fatalitat. Joan Fullana (Mai neva a Ciutat) dirigeix aquesta ficció que ha escrit juntament amb Joan Bellviure i Joan Tomàs Martínez i que protagonitza l’actriu Júlia Truyol, Xim Vidal i Rebeca del Fresno, entre d’altres.

La minisèrie consta de quatre episodis, cadascun vehiculat a través d’un dels personatges principals, i transcorre durant l'any 2013, època de gran crisi econòmica que afectà especialment la classe treballadora relacionada amb la indústria turística.

Una família perseguida per la fatalitat

El nou projecte mediambiental Nova Albufera amenaça la casa familiar dels Andújar, construïda en una urbanització il·legal en una zona inundable. Salvador Roig, el regidor de Medi Ambient i amic de la família, se sent en una posició compromesa mentre el corrupte Benet Vidal, cacic del poble, els promet que no permetrà que es duga a terme la demolició de la casa. Una sèrie de catastròfiques casualitats acabaran d'afonar la vida de la família Andújar, sempre perseguida per la fatalitat.

El cartell d'intèrprets l'encapçala l'actriu mallorquina que viu a Catalunya Júlia Truyol, coneguda pel públic per ser membre de la companyia teatral La Calòrica i per la seua participació en sèries com Hache (Netflix), Drama (Playz), La Riera i Com si fos ahir (TV3).

Llim, per la particularitat de la seua coproducció amb les televisions públiques IB3, À punt i TV3, incorpora intèrprets dels tres territoris, una mescla de nous talents i professionals coneguts i consolidats. És el cas, per exemple, dels mallorquins Xim Vidal (Sicília sense morts), Xavi Frau (Hotel Bellavista), Albert Mèlich (Polònia de TV3 i Mai neva a Ciutat d’IB3), Tai Fati (Un cuento perfecto de Netflix i Zorras d’Atresplayer) i Tània Fortea (El que sabem de Prime) i Pep Ricart (L'Alqueria Blanca d’À Punt). Actors i actrius consolidats que comparteixen pantalla amb dues cares noves, com són Rebeca del Fresno i Xen Garcinuño.

La sèrie s’estrena el pròxim 23 d’abril en Ib3 Televisió i pròximament es podrà veure en À Punt i en TV3. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas