GRUPO PLAZA

del 26 de desembre al 4 de gener 

Actuacions musicals i escèniques entre el camp: Expojove recrea l'horta valenciana 

28/12/2017 - 

VALÈNCIA. L'horta, un "al·licients" de l'edició actual d'Expojove, és la "protagonista" del pavelló 1, on s'ha instal·lat un paisatge que recrea els camps típics valencians, així com les construccions històriques en forma de barraca. En este espai, amb l'objectiu de "divulgar i apropar" als més menuts els trets distintius de l'agricultura i els valors de l'horta, hi ha habilitat un escenari en el qual cada dia es realitzen actuacions musicals i escèniques entre els camps.

Igualment els visitants poden endinsar-se en el dia a dia de l'horta i de l'agricultura de proximitat amb activitats com el taller de most, els tallers tradicionals, la sénia o el Qui és Qui de l'Albufera, amb el qual descobrir moltes de les espècies autòctones que ens envolten.

Amb motiu que València siga enguany la Capital Mundial de l’Alimentació de la FAO, la fira ExpoJove gira al voltant de l’alimentació saludable i sostenible, amb l’eslògan ‘Nyam!’. Una nova edició d’esta fira nadalenca dedicada a la infància i a la joventut que se celebra del 26 de desembre al 4 de gener a Fira València. 

Cal recordar que l’horari d’Expojove és d’11:00 a 20:00 hores, a excepció del 31 de desembre que estarà oberta de 10:00 a 14:00 hores i l’1 de gener que obrirà de 16:00 a 21:00 hores. En total, es podran gaudir de vora 15 espectacles diaris i de 15 tallers diferents repartits en un pavelló de 12.000 metres quadrats. A més, ExpoJove compta amb 10 instal·lacions participatives gegants. Entre les institucions participants està Ivaj, Diputació de València, Regidoria de Cultura Festiva, Regidoria de Mobilitat i EMT, Regidoria de Seguretat Ciutadana, Fundació Esportiva Municipal, Regidoria de Joventut, Regidoria de Medi Ambient, Regidoria de Desenvolupament Urbà, Regidoria De Comerç, Direcció General d’Infància de la Generalitat, Conselleria de Medi Ambient, El Corte Inglés, Valencia CF., Levante U.D., Valencia Basket, Junta Central Fallera, Carpe Vitae, Comandància Militar de València i Castelló i l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

El hashtag que fomenta la conversa és #ExpojoveVLC, amb una intensa cobertura a Facebook, Twitter i Instagram, a través d'un llenguatge accessible i proper per implicar els més joves.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme