GRUPO PLAZA

amb 'sampa'

Albert Sanz i Javier Colina porten els ritmes caribenys al Palau de la Música

9/01/2019 - 

VALÈNCIA. (VP/EP). Albert Sanz i Javier Colina protagonitzen aquest dijous, 10 de gener, una nova cita del cicle 'Jazz a poqueta nit' en el Palau de la Música de València.

Els dos grans 'jazzman' valencians oferiran a les huit de la vesprada Sampa a la Sala Rodrigo de l'auditori valencià, un concert "molt especial" amb una clara influència de la música brasilera.

"Quan dos músics del mestratge i l'estil del contrabaixista Javier Colina i l'eclecticisme, la inventiva i l'elegància del pianista Albert Sanz uneixen forces per a enfrontar junts els seus 'standards' brasilers favorits i referents com Chico Buarque, Edu Llobo, Vinícius de Moraes, Baden Powell o Caetano Veloso, el públic té l'oportunitat de gaudir d'un treball musical sorprenent i molt diferent dels altres", destaca l'auditori.

Sampa és el fruit d'una alegre trobada treballada en proves de so, dibuixat per melodies furtives, descobrint l'amor dels dos per la música brasilera.

En definitiva, es tracta "d'un exquisit treball d'orfebreria i precisió per a contrabaix i piano i una imatge del Brasil en visió captivadora, aventurera i genial", comenten des de l'organització.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme