Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

El consistori posa en marxa 2.000 bons de compra amb un valor de 50 euros

Alzira destina 40.000 euros per als bons de comerç local

28/09/2020 - 

VALÈNCIA. L'Ajuntament d'Alzira posa a la venda 2.000 bons de comerç local que tindran un valor de 50 euros, però que els veïns i veïnes de la ciutat podran adquirir-los a les oficines d'Idea per 30 euros. D'aquesta manera, el consistori fa una aportació directa de 20 euros per cada un dels bons de compra, és a dir, 40.000 euros.

Amb aquesta iniciativa, l'administració municipal posarà en circulació un total de 100.000 euros destinats a l'economia local. "Amb aquesta campanya destinem els recursos municipals per a ajudar, tant a la ciutadania, que obté un estalvi del 40% de la compra, com al teixit comercial de la ciutat", ha assegurat Diego Gómez, alcalde d'Alzira. 

Segons ha informat l'ajuntament, els bons de comerç podran utilitzar-se en compres efectuades abans del 15 de desembre i hi haurà un límit de sis bons per persona. "Es tracta d'una iniciativa que afavoreix que tant la ciutadania com els comerços locals puguen fer compres i beneficiar-se d'una aportació directa de l'Ajuntament", han assenyalat.

La venda dels bons de comerç es realitzarà en les dependències d'Idea fins a esgotar existències i, segons han explicat, se seguirà l'ordre de la data de compra que genere la cita prèvia. A més, els bonses podran utilitzar els 360 comerços i serveis adherits a la Targeta d'Alzira. Malgrat això, des de l'administració municipal han comunicat que els comerços que estiguen interessats a formar part de la campanya encara poden sol·licitar l'adhesió.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email