GRUPO PLAZA

El consistori posa en marxa 2.000 bons de compra amb un valor de 50 euros

Alzira destina 40.000 euros per als bons de comerç local

28/09/2020 - 

VALÈNCIA. L'Ajuntament d'Alzira posa a la venda 2.000 bons de comerç local que tindran un valor de 50 euros, però que els veïns i veïnes de la ciutat podran adquirir-los a les oficines d'Idea per 30 euros. D'aquesta manera, el consistori fa una aportació directa de 20 euros per cada un dels bons de compra, és a dir, 40.000 euros.

Amb aquesta iniciativa, l'administració municipal posarà en circulació un total de 100.000 euros destinats a l'economia local. "Amb aquesta campanya destinem els recursos municipals per a ajudar, tant a la ciutadania, que obté un estalvi del 40% de la compra, com al teixit comercial de la ciutat", ha assegurat Diego Gómez, alcalde d'Alzira. 

Segons ha informat l'ajuntament, els bons de comerç podran utilitzar-se en compres efectuades abans del 15 de desembre i hi haurà un límit de sis bons per persona. "Es tracta d'una iniciativa que afavoreix que tant la ciutadania com els comerços locals puguen fer compres i beneficiar-se d'una aportació directa de l'Ajuntament", han assenyalat.

La venda dels bons de comerç es realitzarà en les dependències d'Idea fins a esgotar existències i, segons han explicat, se seguirà l'ordre de la data de compra que genere la cita prèvia. A més, els bonses podran utilitzar els 360 comerços i serveis adherits a la Targeta d'Alzira. Malgrat això, des de l'administració municipal han comunicat que els comerços que estiguen interessats a formar part de la campanya encara poden sol·licitar l'adhesió.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas