GRUPO PLAZA

avançament del seu primer disc

Amic dels Cirerers es presenta amb el senzill ‘Somriu i bona nit’

17/11/2023 - 

VALÈNCIA. Amic dels Cirerers, nom artístic del músic d’Oliva Josep Sánchez, presenta el senzill Somriu i bona nit, avançament del seu primer disc, que vorà la llum al desembre de 2023 i que ja ha estat nominat als Premis Ovidi i als Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2023 en la categoria de Millor disc de cançó d’autor. 

Somriu i bona nit és una declaració d’intencions del fet de paternar, que aposta per la corresponsabilitat conscient i feminista i per una educació on la llibertat i l’autonomia personal es posen en el centre. La cançó ha estat gravada i produïda per Joel Gilabert a Dénia, a l’estiu del 2022., i mescla la cançó d’autor amb electrònica, dins d’un pop progressiu. 

 "Aquesta cançó és el regal que li faig al meu fill Ovidi, en agraïment per ensenyar-me allò que no s’aprén en els llibres i per ajudar a combatre l’ego" explica Josep Sánchez en relació a Somriu i bona nit.

El primer single d’Amic dels Cirerers s’acompanya d’un videoclip creat per Pai Pai Studio a l’octubre de 2023 i la imatge gràfica i les fotografies del llançament han anat a càrrec d’Enric Alepuz. Al directe, Josep Sánchez estarà acompanyat per Bernat Pérez i Roman Pons, músics i antics companys d’estudis. 

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas