GRUPO PLAZA

per als més xicotets

Arranca el cicle 'Nadal a la Fundació' amb contacontes, titelles, música i robots

13/12/2018 - 

VALÈNCIA. Fundación Bancaja presenta el programa d'activitats 'Nadal a la Fundació', que tindrà lloc del 26 de desembre al 4 de gener. Aquest cicle, vinculat a les festes nadalenques, oferirà actuacions i tallers gratuïts dirigits als infants. 

El programa comptarà amb quatre activitats diferents. D'una banda, el taller Mi familia ¡vaya cuento!, en què amb l'ús combinat de fotografies, paraules i creativitat, cada participant crearà un conte il·lustrat sobre la seua pròpia família. L'activitat es dirigeix a xiquets i xiquetes de 8 a 12 anys i se celebraran tres sessions individuals: el dimecres, 26 de desembre i divendres 4 de gener, i el dijous 3 de gener. 

El dimecres 2 de gener se celebrarà la sessió Títeres de cuento, dirigida a xiquets i xiquetes a partir de 3 anys. A través de la poesia i les cançons, els assistents gaudiran d'una història basada en el conte anglés de L'home galeta de gingebre. 

A més, el divendres 28 de desembre, tindrà lloc la representació ¡Qué bien suena este cuento!, un conte musical que relatarà la tradicional història de ‘Rinxols d'or’ al costat del so d'un quartet de corda. 

Finalment, el dijous 27 de desembre es realitzarà el taller Construimos un robot, en el qual xiquets d'entre 6 i 12 anys s'endinsaran en els conceptes bàsics de la robòtica i treballaran en equip amb materials LEGO per a dissenyar moviment en robots. Aquest taller tindrà dues sessions: de deu a onze i mitja del matí per a infants de 6 a 8 anys i dedotze a una i mitja del migdia per als de 9 a 12 anys.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme