GRUPO PLAZA

'L’Últim Anhel' constarà de tres cançons

Arsènic presenta 'La Senda', el primer avançament del seu nou treball

4/05/2021 - 

VALÈNCIA. Després de cancel·lar la gira d’estiu degut al bloqueig cultural sobtat, Arsènic  ha dedicat aquest atur per treballar en el que serà el seu pròxim EP.  L’Últim  Anhel és el nom que rep el nou projecte del grup, aquest està format per 3 cançons, la primera (La Senda) acaba de ser publicada el 6 de maig a les principals plataformes digitals com Youtube i a Spotify. Les tres cançons contaran amb un videoclip particular i es podran veure al llarg de la primavera d’aquest any.

L’Últim Anhel naix de la voluntat de presentar un projecte més seriós i  amb més forma respecte al primer àlbum Preparem la invasió. Després de l’experiència d’haver enregistrat un primer disc i portar-lo arreu de tot el territori valencià, "Arsènic ha volgut compondre aquest nou EP amb l’objectiu de buscar una major maduresa musical i poètica. Amb aquest treball es pot escoltar un estil propi i més definit, amb una música generalment rock però sempre amb tocs d’altres estils i unes lletres profundes però sense deixar de banda la crítica social", comenta el propi grup en un comunicat. 

Arsènic és un grup valencià, nascut a Xàbia l'any 2017, que mostra les  eues inquietuds a través de la seua música, amb unes lletres, i unes melodies molt característiques. El seu estil es podria definir com a rock mestís i els seus integrants són, a la veu i la dolçaina, Sergi Gisbert; veu i guitarra, Javier Miragall; guitarra i cors, Àlex Moragues; a la bateria, Juan Vallés; vents, Hector Mut al trombó, i Luís García a la trompeta; i al baix, Sergio Cañadas.

En 2019 Arsènic va autoeditar el seu primer disc Preparem la invasió, un treball reconegut amb nominacions als Premis Ovidi com millor disc de mestissatge i millor disc de grup revelació, així com als Premis Tresdeu nominat a millor àlbum musical de l’any. Aquest àlbum ja supera les 100.000 reproduccions en les principals plataformes digitals com Youtube i Spotify. 

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email