GRUPO PLAZA

en el cicle indrets sonors

Atlàntic avança les primeres cançons del seu tercer treball a la Sala SGAE

10/01/2023 - 

VALÈNCIA. Fa molt temps que Atlàntic no es deixa veure per una sala de València. De fet, comença a ser una cosa extraordinària. L'oportunitat de tornar a disfrutar de la banda tocant a casa serà aquest dijous 12 de gener en el Centre Cultural SGAE València. La banda de Josep Bartual, María López i Thomas Mantovani forma part de la huitena edició del cicle Indrets Sonors que organitza la Fundació SGAE de València.

Indrets Sonors és una iniciativa dirigida a secundar i difondre en directe el treball dels compositors i intèrprets de música popular, en qualsevol de les seues variants, de la Comunitat Valenciana. La seua última cita va ser en 2019 i, després d'una llarga aturada provocada per la pandèmia de la covid-19, represa ara la seua activitat. Atlàntic obri la convocatòria d'enguany amb aquest primer concert en la xicoteta sala del carrer Blanqueries, 6 de València. Amb entrada lliure i debades,.

Atlàntic avançarà bona part de les cançons que formaran part del seu tercer àlbum, a més de repassar algunes de les cançons de Volem els ponts, treball que va aconseguir el Premi al Millor Disc de Pop en els Premis Ovidi 2020. Una oportunitat de les bones de veure en acció al power trio valencià.

Noticias relacionadas

Lectura dramatizada en la sala sgae

‘Viva’, una tragicomedia de Begoña Tena sobre la precariedad y la vida

Por  - 

Viva, de Begoña Tena, es la obra ganadora del Premi Íntim en 2022. Le precedió, en 2021, Anotaciones de Las Bañistas Sincronizadas para baños posibles, de Juan Paños, Alba Muñoz, Noe Iglesias y Amparo Ausina, y, en 2019 (ya que en 2020 el festival no se celebró por la pandemia), Las mañas, de Paco Zarzoso

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme