GRUPO PLAZA

el 25 d'Abril 

Auxili actuarà al Principal al costat de membres de Zoo i la Gossa Sorda

21/04/2023 - 

VALÈNCIA (EP). El Teatre Principal de València acollirà el concert d'Auxili el dimarts 25 d'abril a les 20 hores, per a commemorar el Dia de Les Corts Valencianes, un concert especial del cicle 'Música al Principal' que comptarà amb nombroses col·laboracions i que ja té les entrades pràcticament exhaurides. Actualment solament queden disponibles localitats del segon pis del teatre.

Auxili estaran acompanyats a l'escenari del Principal per La Maria, Mireia Vives, Sandy, Colomet, Maluks, Flora i David d'El Diluvi, Àlex Seguí i Joan Marc Pérex de La Gossa Sorda, Manu Pardo de Funkiwis i Toni Fort 'Pollet' de Zoo, una llarga llista d'artistes que se sumaran al grup d'Ontinyent en la seua proposta "potent i festiva", informa l'Institut Valencià de Cultura en un comunicat.

Els anys de música, amistat i lluita d'Auxili han culminat amb la publicació de 'Guaret', el seu quart disc, en què amb el reggae i la música jamaicana com a font d'inspiració primera firmen l'àlbum més conceptual que han fet fins al moment: un cant a la terra i les arrels que va ser finalista en els Premis Carles Santos 2022.

Les entrades que queden per al concert d'Auxili al Teatre Principal de València estan disponibles en el web taquilla.ivc.gva.es al preu únic de 8 euros, amb els descomptes habituals disponibles.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme