GRUPO PLAZA

DE Mozart A Ravel

Beatriz Fernández dirigirà la Jove Orquestra Simfònica de la FSMCV aquest dissabte a L'Auditori Municipal de Paiporta

14/09/2017 - 

VALÈNCIA. La paiportina Beatriz Fernández exercirà de directora assistent en el concert que oferirà aquest dissabte a l'Auditori de Paiporta la Jove Orquestra Simfònica de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV). Fernández dirigirà part del repertori en aquest recital, que suposa la tornada d'una orquestra simfònica a l'auditori paiportí. Aquest concert se celebrarà a les 19.00 hores amb entrada gratuïta i té el suport de la regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Paiporta.

El concert comptarà amb peces de Mozart i Ravel, i estarà dividit en dues parts. El director serà Cristóbal Soler, qui tindrà l'assistència de Juan B. Pérez, Daniel Gómez, Pablo Marqués i la pròpia Beatriz Fernández. La pianista Mar Valor serà la solista, mentre que el recital també comptarà amb la mezzosoprano Lorena Valero.

Beatriz Fernández és natural de Paiporta, nascuda en 1983 i llicenciada en clarinet pel Conservatori de València i en direcció d'orquestra de vent per al London Royal School of Music. A més, es va llicenciar en direcció d'orquestra al Conservatori de Múrcia. Ha dirigit diferents bandes i orquestres arreu del territori valencià i el món i, entre les seues fites com a dona directora, ha sigut la primera que ha dirigit el pasdoble 'El Fallero' durant l'entrada de bandes de música de València prèvia a la Crida de les Falles 2017, amb 14 agrupacions musicals i societats a la Plaça de l'Ajuntament de València.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email