GRUPO PLAZA

16, 17 i 29 de novembre

Comitè Escèniques reflexiona sobre el temps en la segona edició d’En 3

11/11/2021 - 

VALÈNCIA. El cicle de converses al voltant del temps organitzat per Comitè Escèniques continuarà els dies 16, 17 i 29 de novembre a les 19:30 hores a la Sala Ultramar (C/Alzira, 9), a Espai Llimera (C/ Timoneda, 6) i a Espai Inestable (C/ d'Aparisi i Guijarro, 7). Participaràn Clara de Luna, una artista amb moltes facetes, és compositora, tatuadora, fotógrafa, dissenyadora gràfica i editora de video, junt a  Marta Ferrer, ex-esportista d’elit de Judo i Softball i alpinista. Algunes de les preguntes que respondràn són: Li costa més temps a una dona llegar a l'elit? Com a artista que engloba tantes disciplines quina és la més exigent a nivell temps?

El segon debat serà a Espai Llimera i contarà amb l’enginyer industrial i Catedràtic de la UV, José Roger, que parlarà de la seua visió del temps amb una perspectiva científica. La seua parella de conversa serà Nico Didier, que viu i treballa a França, i és restaurador i conservador d’art, especialitzat en noves tecnologies. En darrer lloc, participarà Rafael Gómez, docent i llicenciat en Belles Arts que farà parella amb Jesús Muñoz, membre de la companyia Pont Flotant.

Les xerrades són presencials i d’entrada lliure, obertes a qualsevol tipus de públic que estigui interessat en la visió del temps des de diverses perspectives. L’actriu Lucía Aibar és l’encarregada de presentar i mediar aquests debats sobre el concepte del temps.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email