Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

Música, màgia i activitats infantils

Cultura als barris s'acosta a quinze racons de la ciutat amb activitats gratuïtes

28/11/2019 - 

VALÈNCIA. Este cap de setmana el programa Cultura als barris de l'Ajuntament de València s’iniciarà amb el concert de l'Agrupació Musical de Benicalap, dirigit per Vicente Faubel Vidagany, i que tindrà lloc el dissabte 30 de novembre a partir de les 17.00 hores en la Plaça Nova de l'Església del barri de Benicalap. A esta proposta se sumen altres concerts, tallers, teatres, espectacles de màgia i humor, danses populars valencianes, monòlegs, cinema mut i un espectacle circense, entre altres, que es duran a terme en un total de quinze barris.

La iniciativa Cultura als barris, fomentada per l'Ajuntament de València durant els caps de setmana per a acostar diferents manifestacions culturals a tothom, es desenvoluparà durant el dissabte 30 de novembre i el diumenge 1 de desembre en els barris de Benicalap, Sant Pau, Torrefiel, Trinitat, Els Orriols, Soternes, Els Tendetes, La Creu Coberta, Mont-Olivet, Sant Marcel·lí, La Llum, Patraix, La Raïosa, Vara de Quart - Tres Forques, i Arrancapins.

Els concerts ocuparan una part fonamental del programa. Després del ja esmentat de l'Agrupació Musical de Benicalap, en la jornada del dissabte, a les 18.00 hores, agafarà el relleu el concert de música clàssica “Una hora amb Marxant” al parc del carrer de la Senda de Sant Miquel de Soternes. En la jornada del diumenge, serà el torn de l'Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís (11.30 hores, plaça de les Bandes de Música); de la Societat Musical Unió de Pescadors (11.30 hores, plaça de l'Església – carrer de l'Arquebisbe Olaechea); del C.I.M. Tendetes (12.00 hores, plaça de Patraix); de la Societat Musical La Unió de Tres Forques (12.30 hores, parc del carrer de l'Uruguai); i de Rock Road Trio (18.00 hores, Centre Cultural i Esportiu d’Abastos).

També cal destacar la inclusió de tallers, com els participatius de terrisseria i paper reciclat (dissabte 30 de novembre, de 17.00 a 19.00 hores, en carrer del Comptat), i l'infantil La ciutat sota els meus peus (diumenge 1 de desembre, d'11.30 a 13.30 hores, en la plaça d'Holanda). Així mateix, els interessats i les interessades podran vibrar amb l'espectacle circense Abatido Circus (dissabte 30 de novembre, a les 17.30 hores, al carrer d'Almassora 51); de l'espectacle de màgia i humor Tachán, aquellos años mágicos (dissabte 30 de novembre, a les 18.00 hores, en la plaça de l'Ermita); i del cinema mut més música en viu amb l'actuació de Swinglöide Trio (dissabte 30 de novembre, a les 18.30 hores, al carrer de Gregorio Gea).

Un cap de setmana en el qual se celebraran dos teatres de titelles, el primer serà Galletas de jengibre (dissabte 30 de novembre, a les 17.30 hores, en la plaça del Bisbe Laguarda); i el segon, Blancaneus i altres nans (diumenge 1 de desembre, a les 12.00 hores, en la plaça de les Tretze Roses). Per a acabar, ja en la jornada del diumenge 1 de desembre, la ciutadania podrà presenciar el monòleg d'humor Mare no hi ha més que una, d'Óscar Tramoyeres, a les 12.30 hores al parc de la pèrgola del carrer d'Emilio Lluch. Una mica més tard, a les 13.00 hores, el Grup de Danses La Carraspera farà una exhibició de diferents danses populars valencianes en la plaça de Patraix.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email