GRUPO PLAZA

dimecres 20 de novembre

Cultura atorga els premis als llibres millor editats i a la labor de les llibreries

Els premis seran lliurats el Dia del Llibre Valencià, el 20 de novembre, al monestir de Sant Miquel dels Reis

10/10/2019 - 

VALÈNCIA. La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha atorgat els premis als llibres millor editats en 2018 i a les llibreries que han destacat per la seua trajectòria o innovació en 2019.

El Premi al llibre millor editat és per a Electroshock. Edición integral (editorial: Barlin Project, SL), al llibre millor il·lustrat s’han concedit dos premis a per igual a Germans (Editorial Bromera) i Al país de l’olivera (Sembra Llibres), el premi al còmic millor editat ha recaigut en Panteras Negras (Desfiladero Ediciones), el llibre infantil millor editat és per a Abecedario en verso del ratón diverso (Malian Editora), i el llibre juvenil millor editat va a Por o fugirem (Andana Editorial).

El Premi a la trajectòria d’una llibreria ha sigut per a Llibreria La Moixeranga de Paiporta i el Premi a la llibreria més innovadora enguany és per a Llibreria Detroit Llibres d’Alcoi.

En la valoració de la labor dels llibrers i llibreres es concedeixen dos premis que reconeixen el treball que realitzen en el foment de la lectura: a la trajectòria cultural acreditada de la llibreria candidata i al caràcter innovador de les seues activitats. 

Són uns premis honorífics que tenen com a principal objectiu incentivar la producció de les empreses editorials valencianes, en qualsevol de les dues llengües oficials, amb iniciatives que propicien una millora del llibre valencià, tant en l’aspecte tècnic i formal com en l’artístic, així com incentivar les iniciatives i activitats dels llibrers valencians que contribuïsquen a la difusió del llibre i fomenten els hàbits de lectura.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme