GRUPO PLAZA

FICCIÓ, DOCUMENTAL, ANIMACIÓ...

El catàleg de l'IVC, 'Curts 2018' ja té els sis títols valencians que formaran part d'aquest programa

10/05/2018 - 

VALÈNCIA (VP/EP). L’Institut Valencià de Cultura ha seleccionat sis curtmetratges valencians per al catàleg en DVD del programa 'Curts 2018', amb el qual es pretén promocionar i donar a conéixer la producció anual del curtmetratge valencià en festivals nacionals i internacionals, així com en la indústria audiovisual.

Després de visionar i valorar els 51 curtmetratges que s’han presentat a la convocatòria 'Curts 2018', el comité de selecció ha decidit incloure en el catàleg en DVD els curtmetratges d’animació Patchwork, de María Manero Muro, i Invisible, de Paola Tejera Manchón, que són dos treballs fets al Màster en Animació de la Universitat Politècnica de València.

Els curts de ficció són Pesticidas, de Jaume Quiles; Nuestro amor, de Mario Fernández Alonso, i Rosenwohl, de Miguel Llorens. El documental està representat enguany per Los pasos, de Jose Andrés.

La presentació pública del catàleg 'Curts 2018' es farà pròximament a la Filmoteca amb l’assistència dels directors dels curtmetratges. Els sis curts inicien ara la seua trajectòria per molts festivals de cinema gràcies a la seua inclusió en el catàleg.

Amb l’edició del DVD que acompanya el catàleg i l’accés en línia, els directors i productors d’aquests sis curtmetratges valencians tenen un nou instrument per a obrir noves fronteres i trobar nous públics per a les seues pel·lícules.

El programa 'Curts' va nàixer amb l’objectiu de promoure a escala nacional i internacional els curtmetratges valencians, però també ha volgut reivindicar el curt com a format que ocupa el seu propi espai, obert al futur i a les noves pantalles i formes de difusió de l’audiovisual que han aportat en els últims anys les noves tecnologies digitals. El programa 'Curts' també proporciona un diagnòstic anual de la situació de l’audiovisual valencià i sobre les seues tendències, estils i interessos.


next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme