GRUPO PLAZA

organitzada per l'associació avant

El Centre del Carme acull una taula rodona sobre vendes internacionals i distribució en l'audiovisual

11/12/2023 - 

VALÈNCIA. El proper dimecres 13 de desembre, de 11 a 13:30, el Centre del Carme Cultura Contemporània de València (CCCC) acollirà una taula rodona sobre vendes internacionals i distribució en l'audiovisual, organitzada per AVANT, l’associació valenciana d'empreses de l’audiovisual i productors independents.

La trobada és una oportunitat única per aprofundir en l’expansió del cinema valencià. Reunirà a destacats experts que compartiran la seua visió i experiència amb el sector. Antonio Saura, Director General de Latido Films i President de Zampa Audiovisual, aportarà la seua experiència com a productor amb més de 20 pel·lícules i documentals. Yeniffer Fasciani, de Feel Sales, representarà l'àmbit dels curtmetratges. Juan Solera, expert en distribució i producció de documentals, ens acompanya representant a Sideways Film. La seua presència en esta trobada sumarà la seua visió de les tendències actuals en vendes internacionals i distribució cinematogràfica als reptes de la indústria audiovisual valenciana.

Ángela Bosch, amb més de 25 anys de vinculació a l'àmbit de les vendes internacionals, moderarà l’encontre que pretén reforçar el reconeixement de les produccions valencianes en l'exterior. També servirà d’orientació a les productores emergents i suposarà un punt de trobada clau entre les productores audiovisuals valencianes que s’estan obrint fermament pas a nivell nacional i internacional.

La dinàmica de la trobada està pensada per a ser una jornada de treball en la que els experts convidats informen de les tendències actuals en distribució i vendes internacionals i, després, els assistents, puguen plantejar casos d’estudi o iniciatives reals d’internacionalització del cinema valencià en els seus diferents formats. 

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas