GRUPO PLAZA

música

El Col·lectiu Ovidi Montllor sona a la Fira del Llibre

18/10/2021 - 

VALÈNCIA. La 56ª Fira del Llibre de València ofereix diferents actuacions en directe d'artistes com Andreu Valor, dimarts 19 d'octubre, i el Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants del País Valencià, que organitza diversos concerts dins del seu cicle COMcerts (fent un joc de paraules amb el nom del col·lectiu). La programació consta de compositors i compositores de diferents estils, que interpreten en valencià.

En els pròxims dies tindran lloc també les actuacions de Sis Veus el dimecres 20, el dijous 21 Carles Dènia, i finalment Canta Canalla el dissabte 23. En els dies anteriors ja es va poder gaudir dels concerts de Tomás dels Sants, APA, La factoria de sons i de la Coral Allegro, programada aquesta última per la O.N.C.E.

El Col·lectiu Ovidi Montllor (COM) és una associació que va nàixer en 2004 amb l'objectiu de donar-li a la música en valencià “la dignitat i la projecció que es mereix”. Actualment aquest col·lectiu compta amb més de 100 grups integrants i tracta també de cohesionar internament el sector dels músics i cantants que s'expressen en valencià, de manera que puga facilitar el foment del treball en xarxa i les relacions fluides entre els professionals d'aquesta plataforma.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas