GRUPO PLAZA

dins del cicle 'Jazz a Poqueta Nit'

El 'crooner' valencià Javier Botella puja a l'escenari del Palau de la Música

23/04/2019 - 

VALÈNCIA. Javier Botella és un crooner valencià que porta més d’un lustre d’intensa activitat artística per tot el país i, que demà dimecres es presenta al Palau de la Música i dins del cicle Jazz a Poqueta Nit, per repassar els temes del seu disc All the Way. I és que Javier Botella pujarà a l’escenari de la Sala Rodrigo amb el seu quartet, per transportar els espectadors a la seua infància i joventut, a les cançons i compositors que li van acompanyar, en la seua versió més sincera. Este últim treball es configura com a un disc allunyat del swing més tradicional, però que utilitza el llenguatge de jazz i la improvisació com a vehicle amb sons com ara boleros, ritmes llatins i tangos.

D’esta manera, el públic assistent podrà escoltar temes tan populars i molt interpretats a ritme de jazz com No se tu, Qué sabe Nadie, Procuro olvidarte, Somos, La nave del Olvido o Contigo en la Distancia d’autors com Armando Manzanero, Manuel Alejandro, Mario Clavel, Dino Ramos o Cesar Portillo, entre otros.

La pròxima cita de Jazz a Poqueta Nit estarà protagonitzada pel nou grup de jazz contemporani Niu Jazz, el pròxim 30 de maig, que tanca el cicle i que suposa la seua presentació en primícia al públic valencià.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas