GRUPO PLAZA

fins al 26 de març

El CTAV porta l'exposició 'Arquitectes de València' a Gandia

18/03/2021 - 

VALÈNCIA. El Col· legi Territorial d'Arquitectes de València ha inaugurat aquesta setmana l'exposició ArquitectEs de València en la seua seu de Gandia (La Safor). La mostra, que ha estat exposada fins al 12 de març en la seu de la institució a València, recull el treball de més de 60 arquitectes i estudiants d'arquitectura valencianes que han expressat la seua manera personal d'exercir la professió mitjançant projectes, textos, inquietuds o reflexions. 

Es tracta d'una exposició que busca visibilitzar els treballs i la professió des de l'experiència de les dones arquitectes valencianes i que ara es trasllada fins al 26 de març a les seus de Gandia (La Safor) i Xàtiva (La Costera) amb vocació d'augmentar la seua visibilitat en tota la província de València. 

A la inauguració de la mostra a Gandia, que ha tingut lloc amb aforament reduït, han acudit les regidores de l'Ajuntament de Gandia Juana Navarro, d'Igualtat, i Amparo Victoria, d'Habitatge i Regeneració Urbana.

Per part seua, Marina Sender, presidenta del CTAV, ha apuntat que “el fet de traslladar la mostra a les dues seus del Col· legi fora de la ciutat de València busca augmentar la visibilitat d'aquesta mostra que recull els treballs de dones arquitectes de tota la província. A més, i en línia amb aquest objectiu, estem treballant en una publicació que posarem a la disposició del públic on es recolliran tots aquests treballs”.

L'exposició és una de les accions incloses en la iniciativa ArquitectEs de València que el Col· legi ha posat en marxa amb l'objectiu de reivindicar el paper de la dona en l'arquitectura donant-li una continuïtat en el temps. Aquesta acció és fruit de la política d'igualtat aplicada pel CTAV en els últims anys i que es reflecteix en la seua junta paritària, presidida per Marina Sender.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas