GRUPO PLAZA

premi Diafebus de Novel·la Juvenil

'El diari de Laia', una València dibuixada en estil manga

La presentació oficial d’El diari de Laia, que ja es troba a la venda, tindrà lloc a València el pròxim dissabte 11 de desembre a les 12 hores en la llibreria Bangarang, amb la presència de l’editor Vicent Baydal i els autors, que signaran exemplars

3/12/2021 - 

VALÈNCIA. El nou llibre del dibuixant Toni Caballero i el guionista Sergio Hernández, El diari de Laia, és un acostament líric i generacional a les preocupacions d’una adolescent valenciana que ha de tractar amb les incerteses del pas a la vida adulta i conviure amb unes emocions que no aconseguix comprendre. Però és molt més que això. És també un homenatge a la ciutat de València, un recorregut pels seus racons més emblemàtics que apareixen dibuixats, de manera captivadora i sorprenent, en un espectacular estil manga que mai no hauríem imaginat.

L’obra, guardonada amb el Diafebus de Novel·la Juvenil en la gala dels Premis Lletraferit 2021, és un àlbum il·lustrat de 48 pàgines especialment recomanat per a adolescents, però que també atrapa els adults amb les seues impactants imatges, en les quals s’observen les Torres de Serrans, l’Albufera, la platja del Cabanyal, l’horta, la Ciutat de les Arts i les Ciències o l’Estació del Nord en el conegut estil japonés de còmic, en el qual els autors són experts, gràcies a obres d’èxit com Backhome (Planeta), traduïda a diferents llengües.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email