GRUPO PLAZA

25 de novembre

El documental 'Here comes the sun' reflexiona sobre el turisme de sol i platja a la Sala SGAE

24/11/2021 - 

VALÈNCIA. Només una setmana després de conéixer-se la nominació de Here comes the sun com a Millor Llargmetratge Documental als Premis Berlanga 2021 – IV Premis de l'Audiovisual Valencià, la pel·lícula d'Óscar Bernàcer es podrà gaudir aquest dijous, dia 25 de novembre, a les 18 hores, a la Sala SGAE Centre Cultural de València (Blanqueries, 6). Serà en el marc del VII Cicle de cinema valencià actual, organitzat per la Fundació SGAE, a través del seu Consell Territorial de la Comunitat Valenciana, i l'associació de guionistes Escriptors de l’Audiovisual Valencià (EDAV). En finalitzar la projecció, el realitzador participarà en una xarrada amb el públic. L’entrada és gratuïta amb inscripció prèvia.

Escrit i dirigit per Óscar Bernàcer, el llargmetratge Here comes the sun proposa unes “xicotetes reflexions sobre el turisme de sol i platja” a partir de l'atroç sisme que, provocat per la irrupció de la pandèmia de la Covid-19, ha fet trontollar tot el sector turístic, un dels més importants pilars econòmics d'Espanya. L'anàlisi se centra en les causes i conseqüències sociològiques, urbanístiques, ecològiques i culturals del turisme de sol i platja propi del litoral mediterrani valencià.

La pel·lícula compta amb les intervencions de diverses persones especialistes; entre elles, Raquel Huete (directora del Centre de Formació Contínua i investigadora de l'Institut Universitari d'Investigacions Turístiques de la Universitat d'Alacant), Ana Moreno Garrido (doctora en Història Contemporània per la Universitat Complutense de Madrid i experta en turisme espanyol del primer terç del segle XX), Juan López de Uralde (activista i polític ecologista espanyol, actual diputat d'Unidas Podemos) i Luis del Romero (geògraf, investigador i activista, professor de la Universitat de València en Turisme i Ciències Ambientals).

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme