GRUPO PLAZA

millor cançó en català i altres llengües

El finalistes del Certamen de Joves Cantautors i Cantautores opten a dos premis de 1000 euros 

12/05/2017 - 

VALÈNCIA. La segona edició del Festival de Música i Lletra ja té els noms dels finalistes del Certamen de Joves Cantautors i Cantautores. Els finalistes actuaran al certamen final d'aquest festival, al Gran Teatre de Xàtiva el 26 de maig, a les 21:00 hores. El jurat d'aquest certamen han sigut els responsables d'elegir als músics que opten a guanyar els diferents premis que hi ha. 

El jurat del Certamen de Joves Cantautors i Cantautores format pel periodista i escriptor Xavi Aliaga, la poeta Lorena Cayuela, la presidenta de la Música Nova Andrea Mollà i el músic i productor Pau Chafer ha fet públic el nom dels finalistes entre una vintena de cançons presentades.

Els finalistes opten al premi 'Al vent' a la millor cançó en català, dotat amb 1000€ son: Marc Damontagne, Joan Blau i Noel Biniés. En el cas del premi 'Veles e vents' a la millor cançó en altres llengües, dotat també amb 1000€ son: Pablo Bernal i Marcos Gallo. Tots ells opten també al 'Premi a la millor Música' i el 'Premi a la Millor Lletra', dotats amb 200€ cadascú, i el premi per votació popular, dotat amb 300€.

Festival MiL

El certamen obre la segona edició del Festival Música i Lletra que aquest any comptarà, entre d’altres, amb Abraham Rivas i Cesk Freixas (27 de maig), Mireia Vives i Borja Penalba (3 de juny), Sés i Les Kol·lontai (10 de juny) i Albert Pla i Diego Cortés (16 de juny). Es completa el cartell del Festival amb actuacions al carrer.

La final del certamen, que se celebrarà divendres 26 de maig comptarà amb l’actuació dels finalistes seguit de l’actuació d’un combinat de musics de La Nova i La Vella que interpretaran temes de cantautors valencians i estrenaran la 'Suite Raimon' d’Adolf Ventas que sonarà per primera vegada a la ciutat. Després de les actuacions, el jurat farà públic el veredicte.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme