GRUPO PLAZA

gratis en el port de sagunt

El guanyador del Festival del Cante de Minas tanca Sagunt a Escena

6/09/2019 - 

VALÈNCIA.  El festival Sagunt a Escena 2019 serà clausurat demà dissabte 7 de setembre, amb l'actuació de Matías López “El Mati”, guanyador del Festival del Cante de las Minacelebrat a La Unión.

L'actuació tindrà lloc al Casino Vell del Port de Sagunt a les 22 hores, i respon a la col·laboració un any més entre la ciutat de Sagunt i el Festival del Cante de las Minas, ja que Sagunt és una de les seus on se celebren proves selectives per a la participació en aquest certamen flamenc.

El concert amb el qual es clausura Sagunt a Escena constarà de dues parts. En la primera part actuarà Alejandro Solano, premi Filón 2019 en l'especialitat de millor instrumentista. La novetat és que l'instrument que toca Alejandro és la marimba, una classe de xilòfon que no és habitual en la música flamenca. Alejandro Solano actuarà acompanyat per altres tres instrumentistes (percussió, vibràfon i guitarra) a més de dos ‘cantaores’ i una ‘bailaora’.

En la segona part actuarà Matías López “El Mati”, guanyador del Lámpara Minera 2019, és a dir, premi al millor cantaor, el premi més important dels que es concedeixen en el Festival del Cante de las Minas celebrat des de 1961, que actuarà acompanyat per dos músics a la guitarra i la percussió.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme